Speciális szórófejek

Széles szórófejek, közepes és magas nyomáshozszeles

A széles szórófej a nagyobb felületen lévő szennyeződések eltávolítására alkalmas. Méretének és kialakításának köszönhetően sokkal nagyobb felületet képes megtisztítani, kevesebb idő alatt. A „sárga” (ICE.08.000) szórófej, alacsony és közepes légszállítás mellett, 6 bar maximális nyomásig alkalmazató. A „piros” (ICE.07.000)szórófej agresszívebb munkák elvégzésére lett kifejlesztve, magasabb légszállítási mennyiség és 10-12 bar maximális nyomáshoz.

 

90es

90 fokos  szórófej, 3 különböző fúvókával

A hajlított szórófej a nehezen megközelíthető,mélyebben lévő helyek tisztítására lett kifejlesztve. A hajlított szórófej és a hozzá tartozó 3 fúvóka, az alacsonytól a magas nyomásig kiválóan alkalmazhatóvá teszik ezt a speciális szórófejet. Alkalmas öntőformák, berendezések, légcsatorna rendszerek, csővezetékek, nehezen megközelíthető helyek tisztítására.

 

Hosszú szórófejekhosszu

Az Extra hosszú szórófejek (670 mm) a nehezen megkőzelithető munkáknál hasznosak, Segítségével nem kell a távolabb lévő alkatrészek miatt  megbontani a berendezéseket. Használata nem csak a távolabbi de a magasabb ponton lévő eszközöket, berendezéseket, akár a mennyezetet is könnyedén elérhetővé teszi. Kialakitása az alacsony nyomástól egészen a magas nyomásig használhatóvá teszi.

 

Megkezdtük egyedi és speciális szóró fejek gyártását, tesztelését Német partnerünkel. Állunk rendelkezésükre egyedi feladatokra tervezett szárazjégszóró speciális fejekkel is.