Magunkról

 

A CityWeb Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t több cég egyesülése hozta létre 2006-ban. 2006-tól a CityWeb Hungary Kft. a hazai nyomda- és  műanyagipari piacon kínál a gépek karbantartása területén egy újszerű, ugyanakkor korszerű,hatékony és környezetbarát megoldást. 2007. év elején tevékenységünket kiterjesztettünk a mezőgazdaság, élelmiszeripar és az építőipar több területére is.

Cégünk folyamatos fejlesztést folytat a fentiekben említett területeken a mind újabb és modernebb technológiák bevezetése érdekében.

A cél a zöldebb környezet biztosítása ámde a beavatkozások hatékonysága is javuljon!

A CityWeb Hungary Kft. jelenleg meglévő kapacitása lehetőséget biztosít nagyobb volumenű és rendszeres megbízások teljesítésére  már most is.

Főbb szolgáltatásaink:

  • Szárazjég szórásos tisztítás
  • LT típusú szárazjég szóró berendezések kizárólagos disztribúciója
  • Kémiai, Hidrofób és Univerzális felitatók forgalmazása

A CityWeb Hungary Kft. a jövőben is a működés minőségének folyamatos javítására alapozza tevékenységét. Ezért  Megrendelőink igényeinek minél magasabb színvonalú kielégítése, az ennek eléréséhez szükséges jól képzett munkaerő folyamatos biztosítása, a technológia szakadatlan fejlesztése fogják a jövőben is jellemezni és meghatározni tevékenységünket.